סוכרת

קינמון - Cinnamomum

את הקינמון אנחנו מכירים בכמה אופנים: כתבלין, כמקלות או כשמן. כך או אחרת, מציע הקינמון שפע פעילות תרפויטית שכדאי להכיר: ואם טרם הוספתם את הקינמון לבישול, לאפייה, לכוס השוקו, לחליטה או לסיידר – הרי שזהו הוא הזמן לעשות זאת ... להמשך המאמר

קישואים כתרופה

קישׁוּ‏א הוא מין במשפחת הדלועיים ונפוץ בעיקר בגני ירק. בנוסף להיותו ירק מאכל, הקישוא יכול לעזור גם בבעיות עיכול, אנמיה, גאוט, השמנת יתר ועוד ... להמשך המאמר

מחלות לב וכלי דם – חלק ב

גורמי הסיכון לחלות במחלות כלי דם ולב רבים אך ניתן למנוע אותם. ריטה שטרן על גורמי סיכון שאולי פחות ידועים אך משמעותיים לא פחות ... להמשך המאמר

מחלות לב וכלי דם – חלק א

הלב שלנו, משכן רגשותינו, הוא גם אחד האיברים החשובים ביותר בגוף האדם שכדאי וחשוב לשמור מפני מחלות. ריטה שטרן על גורמי הסיכון לחלות במחלות לב וכלי דם ומהם הדרכים להימנע מגורמי סיכון אלו. ... להמשך המאמר

הכל על סיבים תזונתיים

הסיבים התזונתיים ובשמם הלועזי Dietary Fibers, הינם למעשה פחמימות מאוד מורכבות הנמצאות בצמחים כשמערכת העיכול באדם שאינה מסוגלת לפרקם ולעכלם. ... להמשך המאמר

סך הכל: 5 | מציג: 1 - 5